Podnapitý útočník pichol mladého muža do brucha

14.04.2009 Snina

Snina 13. apríla (TASR)- Na veľkonočnú zábavu nebude v dobrom spomínať 26 ročný muž z obce Pichné v okrese Snina, ktorého najprv fyzicky napadol a neskôr pichol do brucha o dva roky starší občan Sniny.
V nedeľu 12. apríla krátko pred polnocou v kultúrnom dome v obci Pichné počas tanečnej zábavy 28 ročný muž zo Sniny bezdôvodne fyzicky napadol 26 ročného miestneho občana. Incident sa odohral pri bare, kde ho najprv sotil a neskôr chytil pod krkom, zvalil na zem a snažil sa ďalej fyzicky napádať, v čom mu však zabránili prítomní hostia. \"Zo zábavy potom odišiel a vydal sa smerom na Sninu. Pred jedným z rodinných domov v Pichnom ho dobehol muž, ktorého v sále napadol a chcel si s ním incident vysvetliť. Sninčan však mladého muža pichol do oblasti brucha zatiaľ nezisteným ostrým predmetom. Spôsobil mu zranenia s predpokladanou dobou liečenia a práceneschopnosti 33 dní, \" informoval dnes Daniel Džobaník z Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove.
Policajti útočníka zadržali ešte v noci a umiestnili v celej policajného zaistenia. Čelí obvineniu pre prečin ublíženia na zdraví a prečin výtržníctva.
 

Vyberte región